Krenari dhe paragjykim

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Xhejn Ostin

Numri i faqeve

237

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621186

Rreshti

B

Kolona

12

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Krenari dhe paragjykim"

Poashtu mund të ju pëlqejë