Kryezoti i Unazave 3

Teksa hija e ligë e Mbretit të Zi po përhapet gjithnjë e më shumë, ushtritë e tij po mblidhen. Burrat, xhuxhët, elfët, dhe mjekërpemët bashkohen për të luftur kundër Mbretit të Zi. Ndërkaq Frodoja dhe Semi vijojnë luftën e tyre nëpër Mordor në përpjekjen e tyre heroike për të shkatërruar Unazën e Vetme.

Kategoria

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

J.R.R Tolken

Numri i faqeve

389

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994333585

Rreshti

B

Kolona

38

Poashtu mund të ju pëlqejë