Kujtimet e bras kubasit nga bota tjetër

Herë të thella e herë të shpenguara, Kujtimet janë historia e një njeriu të zakonshëm, me ambicie politike të ndrojtura, me një gjysmë ideje mendjelehtë për shërimin e botës nga melankolia dhe me një mijë teori donkishoteske, të hedhura nga përtej varrit.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Machado de Assis

Numri i faqeve

259

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103932

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë