Kujtimet e një geishe

Magjepses, i fantazuar deri ne imtesi…. nje roman qe nuk lejon ta mbash mbyllur.-Newsweek.Nje magji artistike dhe nje best-seller qe te rremben. Ky roman brilant, me nje origjinalitet te madh dhe lirizem te zgjedhur na njeh me rrefimet e verteta te geishes me te famshme te Japonise. Me “Kujtimet e nje geishe” ne hyjme ne nje bote ku pamja e jashtme ka vlera te jashtezakonshme, kuvirgjeria e nje vajze i jepet si mall ankandi atij qe ofron me shume, ku grate sterviten te mashtrojne burrat me te pushtetshem dhe ku dashuria ndeshkohet si iluzion. Eshte nje veper letrare e paperseritshme dhe shume e suksesshme e stilit fiction – romantike, erotike dhe qe te mban ne ankth. “Duke qene pjeserisht roman historik, pjeserisht perralle, pjeserisht Romancë & Aventurë dikensiane, “Kujtimet e nje geishe” e fut lexuesin ne nje bote ekzotike. Nje paraqitje e jashtezakonshme dhe mbreslenese. ” The New York Times

Kategoria

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Arthur Golden

Numri i faqeve

584

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992750681

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë