Kur ti këndove këngën tënde

Kjo këngë, është rrëfimi i historisë intime të Denizit dhe Xhihanit. Ata takohen në universitet, në Ankaranë e vitit ’70 dhe kanë një pasion të përbashkët-muzikën. Në ditët më të errëta të shtatorit të viteve ’70, marrëdhënia mes tyre merr drejtime të ndryshme, për shkak të trazirave politike. Pas tridhjetë vjetësh, romani na rikthen në një dimension tjetër, por me të njëjtin pasion si në rini, që lexohet në sytë dhe zemrën e dy njerëzve-njëri është Xhihani, i cili tani është në moshën e pjekurisë, dhe tjetra, është një e huaj por edhe një e njohur njëkohësisht. Aral i përshkruan ngjarjet në sfondin e një vendi tjetër, njerëz të tjerë

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Inci Aral

Numri i faqeve

282

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062062

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë