Kurti Sejit dhe Sura

Kurt Sejit… I biri i Mirza Eminofit, i lindur me pasuri dhe me ofiqe. Simpatik, ambicioz, guximtar. Qenia si toger në regjimentin e Gardës së car Nikollës e përfshiu atë në listën e vdekjes që përgatitën bolshevikët. Ishte aq krenar sa nuk kërkoi shpërblim kur u dorëzoi forcave të Mustafa Qemalit një anije plot me armë që e solli kur u arratis. Duke e filluar jetën nga zero, pasuria që i mbeti në dorë ishte vetëm krenaria dhe dashuria.

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nermin Bezmen

Numri i faqeve

598

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001948

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë