Kurti Sejit dhe Sura

Me historinë e një dashurie të madhe, të luftës, të revolucionit, të mallit dhe të brengave, romani “Kurt Sejit dhe Sura” është një roman i jashtëzakonshëm, që u jep lexuesve nga fillimi në fund shije, kureshtje dhe emocion të veçantë.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nermin Bezmen

Numri i faqeve

524

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001504

Rreshti

A

Kolona

26

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Kurti Sejit dhe Sura"

Poashtu mund të ju pëlqejë