Liza në Botën e Çudirave

“Liza në botën e çudirave” është historia e një udhëtimi në atë botë dhe aventurat e jashtëzakonshme ku përfshihet Liza e vogël i çojnë lexuesit në një aventurë të mrekullueshme, ku mund të qeshin, zbaviten, takojnë personazhe të jashtëzakonshëm dhe prej ku nuk duan të kthehen më kurrë prapa.

Kategoria

1.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Luis Keroll

Numri i faqeve

117

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951181433

Rreshti

C

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë