Luanët e sicilisë saga e floriove

Me të zbarkuar në Palermo nga Banjara Kalabreze, në vitin 1799, Floriot synojnë të jenë më të pasurit dhe më të fuqishmit. Vëllezërit Paolo dhe Injacio e shndërrojnë biznesin e tyre në më të mirin e qytetit, blejnë shtëpi, toka dhe krijojnë shoqërinë e tyre të lundrimit. Kur Vinçenco, i biri i Paolos, merr në dorë drejtimin e “Shtëpisë Florio”, hovi s’ka të ndalur: në kantinat “Florio”, një verë varfanjakësh shndërrohet në nektar të denjë për tryezën e një mbreti.

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefani Auci

Numri i faqeve

394

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216878

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë