Magji e madhe

Magji e madhe është libër i shkruar nga autorja e dashur Elizabeth Gilbert, e cila është autorja numër 1 më e shitur e New York Times.  Pavarësisht nëse kërkojmë të krijojmë art, të adresojmë sfidat në punën tonë, t’i japim vetes leje për të nisur një ëndërr të shtyrë prej kohësh, ose thjesht për të mbushur jetën tonë të përditshm me më shumë vëmendje dhe pasion, Big Magic hap një botë mrekullie dhe gëzimi.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Elizabeth Gilbert

Gjuha

Shqip

Numri i faqeve

233

ISBN

9789951814348

Rreshti

D

Kolona

3