Manuel i Luftëtarit të Dritës

Në këtë libër të shkurtër, të thjeshtë dhe të çmuar, do të gjeni sintezën e filozofisë humaniste të Paulo Coehlo-s: një mesazh besimi dhe jete që ka prekur zemrën e miliona lexuesve në të gjithë botën.

Kategoria

4.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

153

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9992719680

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë