Me e mira e botëve

Më e mira e botëve mbetet romani më i sukesshëm jo për shkak të asaj çka parashikon. Më shumë, shkëlqimi i Më e mira e botëve dhe ajo çka e bën atë ende kaq të freskët, përtej moshës së saj tetëdhjetë vjeçare, është çka ajo thotë për qenien njerëzore në çfarëdo epoke: mallin tonë për dashuri dhe për një shoqëri që të na bëjë të ndihemi përnjëmend njerëzorë.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Aldous Huxley

Numri i faqeve

211

Shtëpia botuese

Pika pa sipërfaqe

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928404169

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë