Më në fund Gjykatës

Një provincë e vogël goditet nga krimi dhe korrupsioni që përpiqet të mbyllë gojën e shtypit. Lufta mes së mirës dhe të keqes duket e vështirë dhe e pafund. Por deri kur? John Grisham vjen përsëri në shqip me përvoja jetësore nga bota e krimit dhe si një përshkrues i përsosur i proceseve gjyqësore amerikane.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

280

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994333363

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë