Më në fund një shi diamantësh

Pronari i një shtëpie botuese vdes, duke iu lënë të bijve dhe nipërve një pasuri të pafund dhe një mister të madh: mijëra miliarda, që përbënin një pjesë domethënëse të trashëgimisë, janë zhdukur si kripa në ujë. Leximi i testamentit i hap rrugën kështu, një gjuetie në kërkim të thesarit

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

383

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333666

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë