Më Prano siç jam, i dashur

Xhada e di mirë që është një vajzë me karakter mjaft të vështirë, prandaj nuk habitet aspak kur e gjen veten në një fazë të jetës kur nuk shkon mirë me askënd… Me të dashurin e saj historik, gjendja varet në fije të perit, kurse për marrëdhëniet me prindërit… më mirë të mos flasim. Por Xhada ka një objektiv shumë të qartë: të diplomohet me notat më të larta dhe sa më parë të jetë e mundur. Problemet e tjera mund të kalojnë në plan të dytë. Kështu besonte, të paktën deri sa praktika në një firmë konsulence në Milano e vuri përballë atij që, për të, kishte qenë gjithmonë prototipi i djemve që duhen shmangur po aq sa edhe murtaja: Ariberto Kastelit, përfaqësues krenar i asaj pjese të shoqërisë që i bën këmishët me porosi dhe mban pulovra firmato. Dhe, mes tyre, kishte një precedent tepër trazues që mund të sjellë një ngatërresë nga ato që asaj nuk i kishte shkuar kurrë ndërmend…

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anna Premoli

Numri i faqeve

339

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

978992802754

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë