Me ty do prek qiellin

Për vetëm një natë dhe për një festë të marrë, e ardhmja ime ndryshoi përgjithmonë… Deri në vitin e fundit të shkollës, gjithçka e kisha për bukuri: Nota të shkëlqyera, një familje të dashur që më mbështeste, pa përmendur të dashurin më të pashëm të shkollës.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kristy Moseley

Numri i faqeve

391

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001221

Rreshti

D

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë