Mendime dhe koncepte

Një vëllim interesant, në të cilin bëhet fjalë për
konceptin e qytetërimit, për legjendën dhe të vërtetën,
për dy sisteme moderne të robërisë: komunizmi dhe
kapitalizmi, për popullin dhe demokracinë, për arsimin,
turizmin, për universitet dhe përgjegjësisë…

Kategoria

2.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sezai Karakoç

Numri i faqeve

70

Shtëpia botuese

Logos.a

Gjuha

Shqip

ISBN

9789989586750

Rreshti

C

Kolona

61

Poashtu mund të ju pëlqejë