Mëngjes dhe natë

Gjatë leximit të testamentit të miliarderit Hari Stenford, i vdekur në rrethana misterioze, tre fëmijët e tij kuptojnë që u duhet ta ndajnë trashëgiminë edhe me Xhulian, vajza natyrore e manjatit. Asnjë nuk e njeh dhe kur ajo shfaqet në skenë, e bukur dhe tërheqëse, dyshojnë për identitetin e saj. Në fakt, Stenfordi sa qe gjallë ishte i urryer nga familja e tij dhe ata që kishte pranë. Por, ama, vetëm njëri prej tyre ka organizuar komplotin… Një krim thuajse perfekt

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sidney Sheldon

Numri i faqeve

254

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

7999999274789

Rreshti

A

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë