Mërgimi dhe mbretëria

Në novelat “Mërgimi dhe mbretëria” shpalosen si me magji fërgëllima e shpirtit njerëzor dhe përshkrimi i natyrës, harmonia dhe përkohësia, hijeshia e rruzullimit dhe brenga e muzgut magjiplotë. Thurja e një vepre të këtillë, që do t’i bënte mrekullisht ballë kohës dhe brezave, nga e cila rrëzëllijnë krejt natyrshëm kumte jete, do ta ngjiste mbrujtusin e saj mjeshtëror më 1957, në kreshtën kurorëzuese të Çmimit “Nobel”

Kategoria

5.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Albert Camus

Numri i faqeve

169

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789927080517

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë