Mësoni të jetoni

Kategoria

8.00

Description

MËSONI TË JETONI u bë shpejt një sukses dhe bestseller i madh. Ky libër pionier tani po botohet në shumë vende të botës, në dymbëdhjetë gjuhë deri tash. Autorët tregojnë se si është plotësisht e mundur për të kapërcyer stresin, ankthin dhe frikën e dëmshme. A i shtyni gjërat deri nesër, muajin tjetër apo vitin tjetër? Ndryshimi është i domosdoshëm nëse nuk jeni në paqe me veten dhe situatën tuaj.

Infromacione shtesë

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Koliqi