Midis perandorive dhe religjioneve

Libri tregon hapjen e krishterimit, konfliktet nderkishtare, perhapjen e Islamit, pushtimet e shumta te viseve shqiptare nga tribu dhe mbreteri evropiane, triumfin e osmaneve ne Ballkan, rolin kyc qe shqiptaret paten ne Kalifatin Osman, konfliktet e shumta brenda osmane dhe me ne fund tragjedine qe i gjeti shqiptaret me renien e Perandorise Osmane dhe fitoren e Evropes kunder osmaneve dhe shqiptareve.

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Shtëpia botuese

Ars & Academic

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928465627

Rreshti

E

Kolona

29

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Midis perandorive dhe religjioneve"