Milionat një thes me para dhe vetëm pak ditë per ti shpenzuar

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Frank Cottrell Boyce

Numri i faqeve

272

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928219343

Rreshti

B

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë