Mind sight

Libri i Daniel J. Siegel, është një libër praktik, përmes të cilit mësojmë se si ta arrijmë transformimin tonë personal përmes leximit të mendjes dhe të emocioneve. Libri është përkthyer nga Maniela Sota.

Kategoria

12.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daniel J. Siegel

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951055666

Kolona

28

Numri i faqeve

442

Rreshti

D

Shtëpia botuese

Lekë