Monografia për Emineskun

Monografia për Emineskun me të cilën poeti Lasgush Poradeci mbrojti doktoraturën e vet në Universitetin e Gracit, na çudit të gjithëve me përmasat e shtrirjes, me thellësinë e gjykimit e të analizave, me njohjen e thellë të letërsisë rumune e europiane, me aftësinë për të vënë në dukje lidhjet e Emineskut me kulturën e folklorin rumun e me poezinë e filozofinë gjermane dhe botërore.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lasgush Poradeci

Numri i faqeve

216

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

978995617257

Rreshti

M

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë