Mosdija

Është historia e Irenës dhe Jozefit, personazheve kryesorë të romanit “Mosdija” të Milan Kunderës. Historia e dy të rinjve që lanë në mes një dashuri e që takohen pas dekadash në qytetin ku nisi gjithçka. Irena vuan nga nostalgjia, sepse ajo është ndjenja që shkaktohet nga dëshira e paplotësuar për t’u rikthyer. Jozefi shijon Pragën dhe takimet meRead more about review stating Një roman për nostalgjinë

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Kundera

Numri i faqeve

176

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103765

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë