Motra ëmbla

Luçia është një anesteziste që, përveç se në spitalin civil, punon edhe në dy institute të ndryshme: te Mortëmbla dhe te Frizeri. Njëri iu siguron pacientëve të vet të pasur, të rinj dhe të shëndetshëm, gjithë çka është e nevojshme për të vdekur në mënyrën më të rehatshme të mundshme. Tjetri mundëson mposhtjen e vdekjes përmes krionizimit.

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Leena Krohin

Numri i faqeve

194

Shtëpia botuese

Morava

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995626884

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë