Motrat Rondoli

Në këtë vëllim janë zgjedhur me kujdes disa nga tregimet dhe novelat më të bukura të shkrimtarit të madh francez, si Motrat Rondoli, E vdekura, Horla, Endacaku, Dhoma 11, Gruaja ime, Zonja Herme, Dora rrjepacake etj. Kjo përmbledhje vjen në shqip nga dora mjeshtërore e Nasi Lerës.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gi Dë Mopasan

Numri i faqeve

178

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992747501

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë