Nata e majit ose e mbytura

Një konflikt midis babait dhe birit, të dy të marrosur pas bukuroshes Gana. Lufta midis rinisë së birit dhe pjekurisë së atit do të zhvillohet një ditë e një natë të bukur maji.

Kategoria

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nikollal Gogol

Numri i faqeve

99

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994315680

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë