Në emët të atit e të birit

Immanuel Mifsud ka lindur në Maltë në vitin 1967. Ai ka botuar disa vëllime me tregime të shkurtra e poezi dhe është fitues i Çmimit Malta Libri Kombëtar për prozë. Ai ka botuar gjithashtu tregime të shkurtra për fëmijë dhe një përmbledhje me ninulla në gjuhën malteze.

Kategoria

3.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Immanuel Mifsud

Numri i faqeve

85

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203991

Rreshti

C

Kolona

28