Netet e vështira

“Netët e vështira”, doli në qarkullim në shtator ’71 dhe është libri i fundit i botuar nga Buzzati kur ishte ende gjallë. Në këtë përmbledhje me pesëdhjetëenjë tregime, ai operon me të gjitha dimensionet e fantazisë, me regjistra të lartë të satirës, ironisë, sarkazmës, groteskut, sureale.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dino Buzzati

Numri i faqeve

378

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061492

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë