Një bashkëshort si shpirt

…dhe në mendjen e saj prej bashkëshorteje besimplotë ngjallet një dyshim i tmerrshëm. Papritur, të gjitha siguritë e martesës së saj u shkrinë nën rrezet e pamëshirshme të qartësisë. E mësuar ngaherë të ndihej e shpërfillur, sidomos nga seksi tjetër, një ditë kishte takuar atë burrë shumë të pashëm, i cili, në mënyrë të pabesueshme, e kishte vënë re dhe i ishte vardisur si një kavalier i qëmotshëm, derisa u martua me të. Por tani, pa e kuptuar, Alberta është bërë e parëndësishme edhe për të.Dikush ka thënë se yjet janë engjëj mbrojtës dhe se zbresin në Tokë kur kemi nevojë për ndihmën e tyre. Alberta pa një yll që u këput dhe e gënjeu mendja se ishte ogur i mirë. Ndonjëherë, edhe shenjat e qiellit mund të të gënjejnë. Ose, ndoshta, gabimi është në sytë e atij që e shikon.Kush tha se burrat nuk dinë ta befasojnë një grua?

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sveva Casati Modignani

Numri i faqeve

121

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994303915

Rreshti

A

Kolona

25

Poashtu mund të ju pëlqejë