Një dashuri… helm

Ky roman u kushtohet të gjitha femrave që gjejnë forcën dhe luftojnë me furtunat e jetës së tyre…

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rena Rossi-Zairi

Numri i faqeve

471

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346882

Rreshti

A

Kolona

33

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Një dashuri… helm"

Poashtu mund të ju pëlqejë