Një ditë e Ivan Denisovicit

Në nëntor 1962, një tregim tronditi Bashkimin Sovjetik. Një Ditë në Jetën e Ivan Denisoviç, romani klasik i Aleksandër Solzhenicinit u publikua afro pesëdhjetë e një vjet më parë. Një tregim i shkurtër dhe i thjeshtë mbi një të burgosur që po përpiqet të mbijetojë në Gulag – sistemi sovjetik i kampeve të punës – tashmë shihet si një nga librat më të rëndësishëm të shekullit të njëzetë.

Kategoria

10.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Aleksandër Sollzhenjicin

Numri i faqeve

220

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203076

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë