Një grua e re e bukur

I saktë, ironik dhe i mprehtë si bisturi, lapsi i Tommy Wieringas përshkruan nuancat më delikate të një marrëdhënieje bashkëshortore dhe një burrë që lufton me pushtetin dhe brishtësinë. Të gjithë jemi paksa të ngjashëm me të në pamundësinë e mungesën e dëshirës për të hequr dorë nga vetja dhe për të kuptuar tjetrin. Dhe ai pyet veten se çfarë është dhimbja, nëse ne mund ta kuptojmë, pa e provuar më parë në lëkurën tonë.

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Tommy Wieringa

Numri i faqeve

110

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292650

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë