Jasemina

Ky është një libër i përshkruar me detaje të gjalla të përjetuara nga vetë heroina e librit. Është një libër që i përshtatet më shumë një audience të rritur meqenëse shpeshherë përshkruhen skena tronditëse dhune. Kjo është historia e vërtetë e Jaseminës, një gruaje të re e të bukur libanese e cila u burgos në Kuvajt gjatë Luftës së parë të Gjirit. Udhëtimi shokues i Jaseminës është një histori e çmendurisë së luftës, e brutalitetit seksual të shkaktuar nga kaosi dhe guximit të një gruaje e cila përballet me rrezikun për t’u ardhur në ndihmë bashkëvuajtëseve të saj

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jean Sasson

Numri i faqeve

219

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061829

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë