Një martesë Amerikane

Roji dhe Çelestja janë mishërimi i Ëndrrës Amerikane. Ai është një nënpunës i ri. Kurse ajo në prag të një karriere emocionuese. Por, ndërsa ata i merr me vete rutina e jetës, papritmas vendosen në rrethana që as nuk mund t’i kishin imagjinuar… Kjo histori dashurie është një vështrim tejet i thellë në zemrat dhe në mendjet e tre njerëzve përtej mundësive të tyre . “Një martesë amerikane është një kryevepër e rrëfimit, një vështrim intim i thellë në shpirtrat e njerëzve që duhet të përballojnë të kaluarën duke ecur përpara, më shpresë e dhembje, drejt së ardhmes.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Tayari Jones

Numri i faqeve

348

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928263018

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë