Një pasqyrë jete njerëzore- Këngët e Serafina Topisë

Jeronim De Rada lindi më 1814 në fshatin e vogël dhe piktoresk Maki të Kozencës. Në këtë kolegj De Rada i ri kreu studimet e para, që patën rëndësi të veçantë për formimin e personalitetit të tij. Aty ai studioi letërsinë antike dhe moderne, njohu idetë e Revolucionit Francez, që ndikuan në formimin e personalitetit të tij.

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jeronim De Rada

Numri i faqeve

187

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995617097

Rreshti

M

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë