Një shëtitje e paharrueshme

Landon ishte djalë i shkujdesur. Xhemi, vajzë e shtruar, që s’donte t’ia dinte çmendonin të tjerët për të. Dy njerëz pa asgjë të përbashkët, por që kishin shumë për të mësuar nga njëri tjetri. Një libër i jashtëzakonshëm,…prekës dhe shpeshherë rrëmbyes… Një libër që nuk do ta harroni shpejt.

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

204

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9992791020

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë