NJë të shtunë me miqtë

Ky roman është i pazakontë në krijimtarinë e Andrea Camilleri-t. Nga leximi i parë të duket si një gjuhë e thatë, e mprehtë, që nuk jep ekspresivitetin e dialektit, as në ndonjë nga format e ndryshme, të zhdërvjellëta e tonike, që gjenden shpesh në prozën e mjeshtërit të Porto Empedokles dhe, nën formën e ironisë, butësisë dhe mirëkuptimit për dobësitë e njeriut, që përfshihen për të zbutur edhe situatat më të rënda dhe mizore.

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea e Camilleri

Numri i faqeve

119

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346936

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë