Një Tragjedi Amerikane 1

“Një Tragjedi Amerikane” është historia e rrënimit dhe degradimit pa shpresë të Klajd Grificit, në një përpjekje të dëshpëruar për të arritur suksesin. Nëse e shohim në këndvështrim më të thellë, romani pasqyron portretizimin masiv të shoqërisë, vlerat e së cilës i japin formë ambicieve pa vlerë të Klajdit, por njëkohësisht edhe duke vulosur fatin e tij. Është një përshkrim në detaje i realiteteve të ashpra të mënyrës së errët të jetesës amerikane dhe “ëndrrës amerikane”.Ky është në roman i jashtëzakonshëm mbi forcën dhe kuptimin e vlerave njerëzore, i pasur me ndjenja dhe dhembshuri. Ky është në roman i jashtëzakonshëm mbi forcën dhe kuptimin e vlerave njerëzore, i pasur me ndjenja dhe dhembshuri.

Kategoria

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Teodor Drajzer

Numri i faqeve

508

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992777958

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë