Një Tragjedi Amerikane 2

Teodor Drajzeri nëpërmjet Klajd Grificit ka vizatuar një personazh kompleks, që largohet nga një aksident dhe strehohet në fabrikën e xhaxhait të tij në një qytet tjetër.“Një tragjedi amerikane” nuk është thjesht drama fatale e dy të rinjve dhe as thjesht një linjë e plagëve të shumta të shoqërisë. Ky roman është “Krimi dhe ndëshkimi” i Amerikës.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Teodor Drajzer

Numri i faqeve

508

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992777958

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë