Një Xhentekmen në Moskë

“Një xhentëlmen në Moskë” na flet në një epokë tjetër, plot hijëshi dhe elegancë, personazhi kryesor i së dielës është konti Aleksandër Rostov i Rusisë. Një roman që të magjeps kur flet për përpjekjet e kontit për të kuptuar se çfarë do të thotë të jesh njeri me qëllime të mëdha në jetë.

10.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Amor Towles

Numri i faqeve

453

Shtëpia botuese

Botimet Living

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216458

Rreshti

A

Kolona

34

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Një Xhentekmen në Moskë"

Poashtu mund të ju pëlqejë