Nuk do t ju lë jetimë

Vdekja e nënës është në të njëjtën kohë, moment dhimbje dhe i përballjes me vetë jetën: kujtimet e fëmijërisë, adoleshenca e kontraditave, dyshimet e rinisë. Vdekja e një nëne na bën të ndihemi pjesë e një historie familjare, e një bote, e një periudhe historike. Historia e një dashurie më të fortë se mungesa, një tregim në të cilin kushdo, edhe pse zëri i rrëfyeses është absolutisht i veçantë, në mënyrë të pashmangshme do të gjejë vetveten.

6.25

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daria Bignardi

Numri i faqeve

156

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994301546

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë