Numri zero

Një redaksi që mbledh lajme dhe që përgatit një gazetë të përditshme, e cila më shumë sesa informacionit i kushtohet shantazhit, hedhjes baltë ndaj të tjerëve, për interesat e ulët të botuesit të saj

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Umberto Eco

Numri i faqeve

207

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928428004

Rreshti

A

Kolona

14

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Numri zero"

Poashtu mund të ju pëlqejë