Odiseja nga Bagdadi

Autori lundron mes tragjedisë dhe fantazisë. Me një penë të rrjedhshme dhe me një stil të rafinuar ai himnizon lirinë dhe vëllazërinë.

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erich-Emmanuel Schmitt

Numri i faqeve

247

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928427113

Rreshti

A

Kolona

11

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Odiseja nga Bagdadi"

Poashtu mund të ju pëlqejë