Origjina

Robert Langdon, profesor i simbologjisë dhe i ikonologjisë në Harvard, mbërrin në muzeun ultramodern Gugenhajm të Bilbaos për të qëne i pranishëm në një njoftim madhor- paraqitjen e një zbulimi që “do të ndryshojë përgjithmonë fytyren e shkencës”. Prezantuesi i mbrëmjes është Edmond Kirsh, një miliarder dhe futurist dyzetvjeçar, të cilin, zbulimet mahnitese në teknologjinë e lartë dhe parashikimet e guximshme e kanë bërë një figurë të famshme globale.

Kategoria

13.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dan Brown

Numri i faqeve

612

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994305353

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë