Ortaku

Romani Ortaku, i shkruar në vitin 1997, tregon historinë e Patrikut, dikur një ortak në një studio ligjore, i pasur dhe shumë i aftë profesionalisht, por që pasi vodhi 90 milionë dollarë nga studioja e tij mori arratinë, deri sa u kap në xhunglat braziliane. Dhe ndërsa kthehet në atdhe për të marrë pjesë në procesin gjyqësor ndaj tij, ai përgatit mbrojtjen duke pasur një informacion që askush nga akuzuesit nuk e di.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

474

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994300754

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë