Pape Satan Aleppe

Krizë e ideologjive, krizë e partive, individualizëm i shfrenuar. Ky është mjedisi, mjaft i njohur, ku lëvizim: një shoqëri e lëngshme, ku jo gjithnjë është e lehtë të gjesh një yll polar (edhe pse fare lehtë mund të gjesh yje dhe yllka).

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Umberto Eco

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217622

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë