Pas tërmetit

Vëllimi “Pas tërmetit” i Haruki Murakamit, me shtegtimet e tij herë absurde, herë me humor, herë të frikshme, të çon në viset e ankthit dhe të kujtesës se sa qenie të pambrojtura jemi, dhe njëherësh, se sa fuqi të çuditshme ripërtëritëse kemi.

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hruki Murakami

Numri i faqeve

131

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221421

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë