Pasion i thjeshrë

Një burrë dhe një grua shkëmbejnë një lidhje të fuqishme klandestine. Ai, i huaj, është i martuar dhe i vështirë për t’u kapur në çdo kohë. E lajmëron me një telefonatë kurdo që i ofrohet mundësia për të kaluar kohë së bashku. Takimet që vijojnë janë të shkurtra, me dashurinë që shkëmbejnë mes aktesh torturuese të përndjekura prej parandjenjës së ndarjes.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Annie Ernaux

Numri i faqeve

90

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994306152

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë